Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 14. svibnja 2012.

Trening za sunčane dane !


Ukoliko ne znate što biste i kako vježbali evo jednog mog prijedloga treninga za koji vam ne treba gotovo apsolutno nikakva oprema. Prigodan je za početnike, pa i vježbače u umjerenoj formi.

Uvijek je bitno dobro zagrijavanje! Evo nekoliko alternativa - preskačite štrik 10-ak minuta, trčite umjerenim tempom 10-20 min ovisno o preferencijama i mogućnostima ili vozite bicikl otprilike isto vremena. Ukoliko odradite 20-ak minuta već ćete praktički odraditi pola treninga i sagorjeti 200-250 kcal. Nakon toga se dobro istegnite( poželjno je i prije samog zagrijavanja ).

Budući da je trening bez opreme, nećemo komplicirati previše. Sklekovi (za prsa i triceps), trbušnjaci, leđnjaci i zgibovi (tko može) te čučnjevi. Nezahvalno je govoriti koliko ponavljanja da odradite, budući da ovisi isključivo o vašoj formi. Pokušajte napraviti primjerice 3-4 serije svega, ukoliko ste već malo napredniji vježbač napravite više. Radite seriju sve dok osjetite da više ne možete i ubacite 1 min pauze između serija. Možete raditi skupinu po skupinu mišića ili '' u krug '', po jednu vježbu od svega redom.



Vjerujem da vas većina zna kako raditi ove bazične vježbe, no evo mali podsjetnik kako se pravilno rade neke od njih.


I Ryan je počeo s jednostavnim vježbama! Pozdrav... !

2 komentara:

  1. Ovi postovi definitivno bude u meni želju za vježbanjem! SAmo kad još ne bi imali toliko zadaća i učenja pa bih možda i našla vremena i snage za to :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sad će praznici Andrea, bit će vremena ! :)

    OdgovoriIzbriši